Recenze knihy Příběhy domů slavných – Na známé adrese

Kniha žánru Biografie a memoáry, Příběhy domů slavných – Na známé adrese od Blanky Kovaříkové představuje lidské příběhy, osudy osobností, které v domech žily. Příběhy slavných osobností, jako například o Lídě Baarové, Josefa Kemra, Heleny růžičkové a mnoho dalších, se dozvíte v nové knize této známé autorky.

Historie rodinných domů a vil je velmi zajímavá a mnozí z nás kupují staré domy právě pro to jejich kouzlo historie a nostalgie. Zajímá vás, kdo ve starých domech žil před vámi, jak dům vypadal například před padesáti lety, nebo se zajímáte přímo o historii pražských domů, ve kterých žily známé osobnosti?

V knize Příběhy domů slavných – Na známé adrese najdete zajímavé lidské příběhy, osudy osobností, které v domech žily, neboť genius loci tvoří teprve ti, kteří místo obývají. Ve Šrobárově ulici na Vinohradech žil dlouhá léta Svatopluk Beneš, v Nerudovce v domě U Bílé řípy Josef Kemr, na Masarykově nábřeží č. 10 Lída Baarová, na Kampě Jan Werich a Josef Vinklář, v domečku u Lužického semináře Slávka Budínová, ve Faustově domě Helena Růžičková a mnoho dalších slavných osobností, o nichž se dočteme v nové knize známé autorky Blanky Kovaříkové.