I stěhování lze provést rychle

Stěhování Brno

Také patříte k těm, kteří si doposud myslí, že je stěhování něčím, co připomíná noční můru? Víte ale o tom, že když se obrátíte na profesionální stěhovací firmu, může se stěhování proměnit v něco s naprosto klidným průběhem? Ačkoliv většinu práce v takovém případě odvedeme my, stále jsou věci, které můžete udělat i vy sami.

Vše si připravte

V případě, že se na stěhování poctivě připravíte, nic vás nepřekvapí. Tím, že budete mít vše dokonale naplánované, budete mít jistotu, že se v den stěhování nic nepokazí. Ačkoliv budete muset přípravám obětovat část svého osobního času, jistě to v den D oceníte.

 

Stěhování Brno Dymas

Zajistěte parkování

Pokud budete stěhovat z domu do domu, je dost velká šance, že bude moct stěhovací vůz naší firmy parkovat na příjezdové cestě. Jestliže ale bydlíte v centru města, navíc tam, kde se nemůže běžně s autem vjíždět, budete muset vyřešit povolení, aby bylo vůbec možné všechny věci naložit. To samé platí o místě vyložení nákladu.

Čím více se připravíte, tím více ušetříte

Čím více budete spolupracovat a čím více toho sami uděláte, tím více můžete zredukovat konečnou cenu za stěhování. Naše firma vám ráda pomůže i s balením jako takovým, demontujeme vám nábytek, pokud ale chcete ušetřit, udělejte tyto věci sami. Balením svojí vlastní snahou můžete ušetřit hodně.

Nábytek můžete demontovat

Pokud to zvládnete a nábytek je tomu uzpůsoben, můžete jej sami demontovat. Díky tomu se s ním bude při přenášení mnohem lépe manipulovat. O dost lépe, než kdyby byl v jednom kuse. V případě, že byl nábytek kupován v nějakém běžném velkoobchodě a nejste si jisti tím, jestli by přežil rozmontování a následnou montáž, raději jej nechte v celku. Avšak u toho, u čeho můžete, raději proveďte demontáž. Typicky se jedná například o postel.

Vše mějte na seznamu

Vše, co budete chtít od stěhovací firmy přestěhovat, si zapište na seznam, který si vytvoříte. Díky tomu budete mít přehled o tom, co vše jste měli přichystané (i pro případ, že byste následně něco nemohli najít), navíc budete vědět, co budeme stěhovat my – a o co se případně postaráte vy sami.

Máte v domě výtah nebo schody?

Pokud máte v domě, ze kterého a do kterého se stěhujete výtah, je to velká pomoc pro všechny naše zaměstnance. V případě, že by se výtah v den stěhování porouchal, oznamte nám to. Díky tomu se naši zaměstnanci budou moct připravit.