Co všechno budete potřebovat při stěhování?

Při stěhování snadno vznikne chaos. Především tehdy, kdy mu nepředchází poctivá příprava, kterou většina lidí vědomě vypouští z hlavy v domnění, že žádná příprava předem není potřeba. Pokud ale chcete stěhování zvládnout, jak se říká, levou zadní, pak byste měli vědět, co všechno k němu budete potřebovat a na co byste se měli připravit.

Krabice

Bez nich se totiž přestěhovat nedá. A je úplně jedno, jestli vás čeká stěhování bytu nebo třeba kanceláře. Tak či onak potřebujete krabice, do kterých uložíte předměty určené k převozu. Krabic není nikdy dost a vždycky je lepší, když vám nějaké zbydou, než když budou chybět.

Stěhování Brno levně

Systém

Chce to mít plán. Čím začnete? Co se bude stěhovat jako první? Od toho je tu plán, kterého se budete držet. Můžete si sestavit harmonogram dne a zkusit si naplánovat, co vám zabere jak dlouhý čas, ať už to bude balení, nošení krabic do auta, převoz z místa na místo a podobně.

Auto

Pokud se budete stěhovat, budete potřebovat vozidlo, se kterým všechny věci převezete. Určitě je lepší zajistit si dodávku, protože převážet věci osobním automobilem je nepraktické a především tzv. na dlouhé lokte. Navíc můžete zjistit, že se vám třeba větší kusy nábytku do auta ani nevejdou a na to je potřeba být připraven předem. Nemáte-li vlastní dodávku ani kamaráda, který by ji půjčil, není dnes problém si ji třeba na jeden či dva dny pronajmout.