Čeká vás vyklízení půdy? Pomůžeme vám!

Stěhování Dymas

Sháníte pomoc při vyklízení půdních prostor? Nedělejte si starosti, jak odnosíte těžká břemena ze špatně přístupných míst! Naši profi stěhováci z firmy Dymas vám pomohou s vyklízením půdy.

Půdní prostory jsou rájem pro nový domov

Našli jste nádherný půdní prostor uprostřed Brna, který přímo koresponduje s vašimi plány o vybudování nového luxusního bytu v podkroví? Půdy představují doslova klenot v historických částech měst. Nabízí velkorysý prostor pro vybudování nádherného bytu snů, ve kterém máte doslova neomezené možnosti, co se dispozice týče. Splňte si svůj sen o nádherném bydlení přímo na náměstí nebo ve čtvrti, kde to máte nejraději a udělejte z nevyužívané půdy další místo pro příjemné bydlení.

Stěhování Dymas

Vyklízení půdy

Půdní prostor máte vyhlídnutý, ale co se všemi věcmi, které sem za ty roky ostatní majitelé bytů domu nanosili? Pomůžeme vám s vyklízením půdy v Brně a okolí. Půdy vynikají dostatečným prostorem, nekonečnými možnostmi plánování nového bytu i možnost zařízení netradičními prvky, jako je například volně stojící krb, možnost umístění sauny, nebo možnost zřízení herní zóny. To vše ovšem až v případě, že se vám povedou odnosit skříně, vysloužilé elektrospotřebiče, krabice plné harampádí a další nepoužitelné věci.

Zavolejte si naše profi stěhováky z firmy Dymas. Působíme v oblasti stěhování již řadu let a s vyklízením půd, sklepů a bytů máme bohaté zkušenosti. Nevíte kde začít s vyklízením? Nechte veškerou práci na nás. Poradíme si se stěhováním těžkých břemen i ze špatně přístupných míst, odnosíme všechny nepotřebné věci do přistaveného velkoobjemového kontejneru a na závěr provedeme úklid půdních prostor tak, aby po nás mohli přijít na scénu zedníci.

Vyklízení nikdy nebylo snazší

Objednejte si u nás vyklízení půdy na klíč. Stačí nám říct, co s věcmi máte v plánu. Podle potřeby vše důkladně roztřídíme, spotřebiče a ostatní vybavení odvezeme do místního sběrného dvora, kde je necháme ekologicky recyklovat. Vše ostatní zabalíme pro přepravu. Navíc vyklizenou půdu připravíme k dalšímu použití a to například natřením trámů, podlah, dveří, zárubní nebo jinak připravíme vaše prostory pro další využití.

Objednejte si vyklízení od Dymas

Už si nedělejte starosti, kde vzít pomocníky pro stěhování těžkých břemen, kde seženete všechen obalový materiál a krabice na stěhování. Jednoduše si zavolejte naše profi stěhováky z Dymas. Přijedeme k vám ve sjednaném termínu, postaráme se o přistavení kontejneru, použijeme moderní stěhovací pomůcky a přijedeme vlastním velkým stěhovacím vozem. S námi bude vyklízení půdy hračka. Vy si můžete vychutnávat pohled na ubývající harampádí z půdy a plánovat, jak váš nový domov bude asi vypadat. Rezervujte si termín vyklízení půdy ještě dnes a my k vám přijedeme ve sjednaném termínu.