Model stěhování pianina / klavíru

Odkud: Brno – Slatina, 3. patro bez výtahu
Kam: Brno – Komín, 1. patro bez výtahu
Posádka: nákladní auto s hydraulickým čelem + 2 pracovníci
Doba trvání: 2 hodiny
Vaha: 250kg
Cena: 2.260,- Kč

Jak probíhá stěhování piana/klavíru

Stěhování klavíru vyžaduje velkou zručnost a také sílu, aby nedošlo k nechtěnému mechanickému poškození. Naši profesionální stěhováci umí přestěhovat piano, klavír i velké křídlo z panelového domu i činžovního domu v atypických prostorech i malých chodbách. Pro stěhování piana/klavíru používáme výhradně kvalitní stěhovací pomůcky. Pro stěhování takto drahých věcí jsme řádně pojištěni, proto garantujeme v případě nehody odškodnění v plné výši.

Cena za stěhování piana/klavíru

Cena za stěhování piana/klavíru je u naší společnosti velmi nízká, a to díky bohatým zkušenostem se stěhováním a přepravou drahých či těžkých břemen. Objednejte si naše stěhovací služby a mějte jistotu, že se s vaším pianem, klavírem nebo křídlem nic během stěhování nestane.

Doplňkové služby pro stěhování piana/klavíru

Potřebujete přestěhovat své piano, ale nemáte doma žádnou ochrannou folii, do které byste svůj klenot bezpečně zabalili? Při objednání stěhování piana nám tuto skutečnost stačí sdělit a my se postaráme o profesionální zabalení celého piana tak, aby nedošlo během přepravy k mechanickému poškození. Navíc pracujeme s profesionálními stěhovacími pomůckami, proto zvládneme přestěhovat piano i v malých chodbách nebo na točitém schodišti.

Zavolejte nám pro předběžnou kalkulaci
nebo rovnou zadejte poptávku a domluvte si detaily stěhování.