Stěhování Šumperk

Město Šumperk najdeme na mapě v severní části Moravy, v Olomouckém kraji. Leží přibližně šestačtyřicet kilometrů od Olomouce. Protéká jím řeka Desná. V Šumperku žije přes 26 tisíc obyvatel.

Stěhování Šumperk

Potřebujete se jednoduše, rychle a levně přestěhovat? Hledáte profesionální stěhovací firmu pro kompletní stěhování nebo přepravu nadměrného nákupu v Šumperku? Obraťte se na naší profesionální stěhovací firmu Dymas s.r.o. Specializujeme se na stěhování bytů, rodinných domů, firem, kanceláří, skladů, výrobních hal a dalších nebytových prostor.

Kromě stěhování vám nabízíme pomoc s vyklízením sklepů a půdních prostor, zajistíme odvoz starého nábytku a nepotřebných věcí do sběrného dvora. Po stěhování se postaráme o nejen úklid bytu. Podle přání vymalujeme nebo natřeme radiátory, obložky, dveře a další vybavení. Svým zákazníkům nabízíme mnoho doplňkových služeb a nebojíme se vyjít vstříc nejnáročnějším přáním.

Stěhování Šumperk a ceny za služby

Hledáte nejlevnější stěhovací firmu v Šumperku a okolí? Objednejte si naše stěhováky! Protože jsme profesionální stěhovací firma s dlouhou tradicí, máme vlastní vozový park a používáme výhradně své stěhovací pomůcky, které nám ulehčí spoustu práce a času. Díky tomu můžeme svým klientům nabídnout ty nejlevnější ceny za stěhovací služby v okolí. Jsme vám k dispozici čtyřiadvacet hodin, sedm dní v týdnu a to včetně svátků.

Stěhování Šumperk: Ceny šité na míru i vám

Stěhování je individuální záležitostí. Každý zákazník potřebuje přestěhovat různé množství nábytku i cesty jsou všelijak dlouhé. Proto ke každému našemu zákazníkovi přistupujeme individuálně. Po zhlédnutí prostor připravíme cenovou kalkulaci, připravíme stěhovací plán, určíme, kolik stěhováků přijde na pomoc i jakým vozem se bude váš nábytek stěhovat.

Objednejte si naše stěhovací služby

Chcete si objednat naší stěhovací firmu? Pak nás kontaktujte telefonicky nebo prostřednictvím kontaktního formuláře. V den stěhování přijedeme ve sjednaný čas, připravíme nábytek na stěhování. Poté nábytek a veškeré vaše vybavení přestěhujeme na novou adresu, smontujeme a připravíme pro další použití.

Zavolejte nám pro předběžnou kalkulaci
nebo rovnou zadejte poptávku a domluvte si detaily stěhování.